onsdag 27 januari 2010

Where to start..

det har varit full rulle kan man säga ända sedan måndag eftermiddag :)

I måndags så busade jag, Rebecka och Sara med Jessica och Lisa. Vi tejpade för deras nyckelhål till postfacken, la in massa "skit" i Jessicas. Med hjälp av Sara kom vi in i nattpersonalens sovrum så vi drog ur lamporna, tejpade för kranen och la plastfolie för toasitsen. La även tejp i Jessicas kaffemugg :) Det uppskattades hehe... blev en del skratt...
Under natten kunde inte jag och Rebecka sova så vi busade runt lite, smög på bl.a Lisa och skrämde henne. Sen när vi hade sett till att hon hade lagt sig så gick vi in i matsalen och ställde stolar och bord på varandra :) Klockan var ungefär halv 2 när jag gick å la mig i Röda Rummet där Bella sussade så gott... Ca 3.30 väckte hon mig. Vi skulle bl.a pynta Rebeckas dörr med bokstäver och massa presentsnöre-bollar :P Vi försökte sen somna om men ikke.. Så vi la oss framför tvn, Bella somna som en stock vilket jag inte gjorde. Satt å såg Dawsons Creek och Popular. Det var då inte igår. Så den natten blev det knappt 2 timmar sömn :)

Under tisdagen var det terapi och tårt-bakning och stora gratulationer till Rebecka. På eftermiddagen drog jag och hon ut för att käka på Amazing Thai.. ooootroooligt gott... en öl blev det också... Kvällen slutade med 4 öl och 3 shottar. När vi kom tillbaka till Lenagården fick vi blåsa... Jag och Fernando hade testat den morgonen innan då visade den 0.76 samt 0.55 hahahaha.. stabilt.. Så igår kväll när jag fick blåsa visade den första gången 1,96 och 4e gången 1,45 :) Så det blev inga mediciner för oss inte :) Det blev ingen stor grej av det dels för att vi var ärliga, stökade inte runt samt att vi kunde gå på två ben haha :)

Så idag, har jag varit som ett zombie. Ätit frukost, sovit, tagit bort frukost, sovit, pratat med Sara, sovit, ätit lunch, målat i korridoren, ätit midda och nu sitter jag här och försöker få till bilderna på datorn.. jävla Vista...

“At the end of the day faith is a funny thing. It turns up when you don't really expect it. It's like one day you realize that the fairy tale may be slightly different than you dreamed. The castle, well, it may not be a castle. And it's not so important happy ever after, just that its happy right now. See once in a while, once in a blue moon, people will surprise you , and once in a while people may even take your breath away.”

Inga kommentarer: